man-i-hatt

REKRYTERINGS­UTBILDNING

Vi anpassar innehåll, längd och format utifrån era behov.

HOME of Recruitment har utbildat hundratals chefer och HR-medarbetare inom kompetensbaserad rekrytering. Innehåll, längd och format anpassas till just era behov. Vi erbjuder exempelvis en uppskattad och välbeprövad halvdagsutbildning för chefer, med fokus på rekryteringsfällor, kandidatupplevelse och träning i kompetensbaserad intervju. Vi har även föreläsningar för ledningsgrupper, workshop för HR samt utbildningar för interna rekryteringsfunktioner. 

Som komplement eller alternativ till traditionell klassrumsundervisning har vi tagit fram en digital rekryteringsutbildning. Ett digitalt verktyg som utbildar och stöttar såväl HR som rekryterande chefer, oavsett var de befinner sig. Ett verktyg att återvända till inför och under varje aktuellt rekryteringstillfälle.

Önskar ni vårt kompetensramverk, våra mallar och intervjufrågor eller vår bok Rekryteringsboken för chefer, så ordnar vi givetvis även det.  Bolla gärna med oss, så hittar vi ett lämpligt upplägg som passar er.

Läs gärna vad våra kunder säger om våra olika utbildningsupplägg här

Är du rekryteringsspecialist idag? Ett diplom från HOME of Recruitment är en kvalitetsstämpel. Diplomering i kompetensbaserad rekrytering erbjuds en gång per termin, läs mer och anmäl dig här.

 

Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss! 

man-i-hatt