växt och sällskap från ovan

RÅDGIVNING

Oavsett nuläge, förutsättningar och vision kan vi utveckla er rekrytering

Förfina, utveckla eller ta fram något helt nytt? Oavsett nuläge, förutsättningar och vision utvecklar vi er rekrytering. Vi kan exempelvis hjälpa er med:

Nulägesanalys
Vi hjälper er att se över nuläget. Vi tittar kring exempelvis på organisation och befintlig process, och kommer med utifrån perspektiv, råd och "best practice"

Intern rekryterings-/TA-funktion
Vi hjälper er med utformning och uppbyggnad. Vilka kompetenser behövs, vem gör vad och hur ska fördelningen se ut mellan HR och chefer?

Design av process
Funderar ni på att börja använda testverktyg för screening? Skulle ni ha nytta av arbetsprov? Vad ska ni göra först, och sen, och sist? Vi hjälper er att sätta processen!

Business case
Låt oss hjälpa er att räkna på det. När är det läge att hämta hem hela rekryteringsfunktionen och när lönar det sig att investera i ett nytt system eller verktyg?

Rådgivning
Vi agerar bollplank till dig som ansvarar för frågorna. Det kan handla om stöd inför en upphandling, hjälp med intern förankring, eller något mer mer specifikt så som att se över mallar och intervjufrågor... Ensam är sällan stark!

Läs och lyssna på hur vi har hjälpt andra.

Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss.

 

växt och sällskap från ovan