tjej i orange-1

HYR ELLER REKRYTERA REKRYTERINGS­KOMPETENS

Rekryteringskompetens inom alla områden­ och på alla nivåer.

Bästa sättet att hantera verksamhetens rekryteringar är enligt oss med en intern resurs, på plats hos er. Varför?

  • Träffsäkert. Matchningen blir som allra bäst i nära samarbete med verksamhetens chefer.
  • Proaktivt. Era tjänster marknadsförs i ert eget arbetsgivarvarumärke, kandidaterna hanteras i ert eget rekryteringssystem och på så sätt bygger ni er egen "pipe" av potentiella framtida medarbetare. 
  • Kandidatupplevelsen stärks. En intern resurs kan förmedla såväl kultur som arbetsuppgifter på ett ärligt, transparent och genuint sätt. Intervjuerna hålls i era lokaler och kandidaterna slipper mellanhanden som det externa rekryteringsföretaget innebär.
  • Kostnadsklokt. Som om ovan inte vore nog, är den interna rekryteringslösningen i princip alltid mer lönsam än att anlita en extern rekryteringsbyrå.

Här kan du läsa vad våra kunder säger om våra samarbeten, samt lära känna några av våra konsulter.

Vi har de absolut bästa inom rekrytering i vårt nätverk. Oavsett om ni har behov av resurser på timme, i projektform eller söker en permanent lösning hittar vi rätt kompetens för er. I vår familj finns nämligen hela spannet; researchers, rekryterare, TA-managers, olika typer av experter, strategi- och managementkonsulter inom rekrytering.

HYR IN KOMPETENSEN

HOME of Recruitments konsulter:

  • är utbildade och certifierade i kompetensbaserad rekrytering
  • finns tillgängliga på hel- och deltid, för kortare och längre uppdrag
  • ingår i ett stort nätverk av rekryteringsexperter
  • får kontinuerlig kompetensutveckling
  • har tillgång till allt strukturkapital vi på HOME of Recruitment har i form av  kompetensramverk, mallar och verktyg för alla rekryteringsprocessens moment och vår samlade erfarenhet och best pracitice

REKRYTERA IN KOMPETENSEN

Söker ni istället en permanent lösning vågar vi påstå att vi har både marknadens bästa nätverk för att nå just rekryterare på alla nivåer och tänkbara inriktningar. Vi har dessutom en helt unik betalningsmodell som är både transparent och konkurrenskraftig. 

 

Intressant? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss! 

beautiful-brunette-cute-774909-1