man-i-hatt

DIGITAL ­ REKRYTERINGSUTBILDNING

Utbilda verksamheten i rekrytering, var och när som helst.

Som komplement eller alternativ till traditionell klassrumsundervisning har vi tagit fram en digital rekryteringsutbildning. Ett digitalt verktyg som utbildar och stöttar såväl HR som rekryterande chefer, oavsett var de befinner sig. Ett verktyg att återvända till inför och under varje aktuellt rekryteringstillfälle, när man ställer sig frågan "hur var det nu igen?".

  • Pedagogisk plattform som bygger på Kirkpatricks forskning om lärande och beteendeförändring, med filmer, uppgifter, interaktion ...
  • Fungerar utmärkt för ”blended learning” och kan kompletteras med webinars, klassrumsundervisning eller individuell coachning
  • Anpassas till era förutsättningar och önskemål 
  • Molnbaserat – lätt att använda utan en integration med andra system

I den digitala utbildningen ingår vårt kompetensramverk, våra mallar för kravprofil, intervju och referenstagning och givetvis även alla våra förslag till intervjufrågor. 

Innehållet går att anpassa så att det passar er. Kanske har ni en rekryteringspolicy som ska in, en egen film eller intervjumallar som cheferna ska använda? Bolla gärna med oss, så hittar vi ett upplägg som passar er.

 

 

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi för att ge dig en demo. 

man-i-hatt